Can Ninot celebra la castanyada amb 'Contes de por'


  • Comparteix:

L'actor de Metromàtic, Roger Casadellà

L'actor de Metromàtic, Roger Casadellà

Can Ninot ha presentat aquest dissabte l'espectacle 'Contes de por' de l'agrupació Metromàtic amb motiu de la festa de la castanyada. És tracta d'un recull d'històries de por d'arreu del món que es presenten als més petits a través d'un personatge de la tradició oral i popular: l'home del sac. El muntatge ha comptat amb una segona funció aquest diumenge.

Gràcies al petit format, l'agrupació teatral santcugatenca Metromàtic ha acostat als més petits una sessió d'històries de por de diferents indrets del món. L'obra 'Contes de por' ha comptat amb un personatge de la tradició popular i oral catalana, l'home del sac, que ha servit de fil conductor. El teatre Can Ninot ha acollit aquest espectacle que barreja diversos elements escènics com la llum, el so i les ombres xineses.

Així ho ha explicat un dels membres de Metromàtic, Roger Casadellà.

Roger Casadellà

Juguem amb diferents elements: la llum, el so i les ombres xineses. L'home del sac és el personatges que condueix les diferents històries.



Amb aquesta obra, l'equipament teatral arriba als dos mesos de vida. El director de Can Ninot, Cristian Treceño, ha agraït la participació dels santcugatencs els caps de setmana, ja que les darreres funcions gairebé han omplert l'aforament del teatre.

Cristian Treceño

El cap de setmana passat hi havia prop de 30 persones per funció. És una bona xifra, tenint en compte que caben gairebé 40 persones al teatre.








El muntatge ha comptat amb una segona funció aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.