La Unió reactiva la programació cultural amb un concert de La Porta dels Somnis


Temes relacionats

La direcció de la Unió descarta la venda del teatre (19/oct/11)


  • Comparteix:

El concert serà en format acústic

El concert serà en format acústic

La Unió torna a arrencar els motors de la seva activitat cultural amb un concert de La Porta dels Somnis dissabte de la setmana vinent. L'actuació s'emmarca en la campanya 'Batega amb la Unió', que l'espai impulsa per recuperar la seva programació. Aquesta és la primera d'un seguit de propostes culturals que els responsables de l'equipament preveuen per obrir l'espai a la ciutadania, superar la seva situació econòmica i comptar a mitjà o llarg termini amb una programació estable.

El concert forma part de la campanya 'Batega amb la Unió', una iniciativa per donar a conèixer l'entitat i obrir-la als santcugatencs, després de descartar la venda del teatre a l'Ajuntament.

El portaveu de la junta directiva, Bernat Picornell, ha avançat cap a on mira l'entitat.

Bernat Picornell

Estem començant a treballar per tenir una programació estable i mirar què pot oferir l'espai.



Amb aquest objectiu, La Porta dels Somnis serà el grup encarregat de donar aquest primer impuls a la reactivació de la programació cultural. Ho faran amb un concert el dissabte de la setmana vinent, on la formació santcugatenca repassarà els temes d''Aire lliure' i èxits de treballs anteriors.

La cantant del grup, Virgínia Martínez, ha avançat com serà aquesta actuació que suposa el retorn de la banda als escenaris santcugatencs.

Virgínia Martínez

Intententarem donar el millor de nosaltres mateixos. És un acústic íntim, que és el nostre estat natural.




El concert tindrà lloc a dos quarts d'onze a La Unió i les entrades, que ja es poden comprar, tenen un preu de sis euros per al públic general i de cinc per als socis.

A més, La Porta dels Somnis ha avançat que estan treballant en un nou disc. Tot i que no han concretat els detalls, han assegurat que estan molt contents amb el resultat obtingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.