El Cor Aglepta reivindica el paper de la dona en el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

Membres del Cor Aglepta

Membres del Cor Aglepta

El Cor Aglepta ha homenatjat aquest dissabte el paper de la dona al món a la celebració del seu 10è aniversari. Les membres del cor han estat acompanyades per un vestíbul del Teatre-Auditori ple de gom a gom, que ha sentit algunes de les cançons de la formació femenina, a més de repassar la seva trajectòria a la ciutat. El Cor Aglepta mira ara al futur, que les portarà a publicar un disc aquest Nadal.

Sota el nom de 'Dona música' i amb cançons com 'Ave Maria', 'Let it Shine' i 'Duerme Negrito', entre d'altres, les membres del Cor Aglepta han celebrat aquest dissabte el seu 10è aniversari al Teatre-Auditori. A través de la música, l'agrupació santcugatenca ha mostrat al públic la importància de la dona al món. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, s'ha sumat a l'efemèride amb la lectura conjunta del poema 'Vuit de març' de l'escriptora Maria Mercè Marçal. Acompanyada del regidor de Cultura, Xavier Escura, ambdós han destacat la rellevància dels 10 anys del cor a la ciutat.

Susanna Pellicer i Xavier Escura

Són un clar exemple d'on poden arribar les dones quan s'ho proposen. / Estem molt orgullosos del Cor Aglepta i del Cor Infantil.


L'acte ha servit per repassar els inicis de la formació musical i la seva trajectòria fins al dia d'avui. També s'ha agraït la tasca de les institucions i persones que treballen en l'àmbit cultural i musical. Així, l'agrupació ha aprofitat per avançar quins són els nous projectes de la companyia. Ho ha explicat una de les membres del Cor Aglepta, Maria Figueras.

Maria Figueras

Els 10 anys es culminaran en un disc que sortirà aquest Nadal. També hi ha un projecte de cor simfònic i l'esperat concert de Nadal al Monestir.








El Cor Aglepta compta actualment amb 22 components femenines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.