El creador de 'Bob esponja' visitarà Sant Cugat amb motiu d'una trobada internacional d'animació


  • Comparteix:

'Toon a Ville' és una trobada de professionals del món de l'animació. /Font: Toon a ville

'Toon a Ville' és una trobada de professionals del món de l'animació. /Font: Toon a ville

El creador i productor executiu de 'Bob Esponja' i el codirector de 'Kung Fu Panda' visitaran Sant Cugat en el marc de la trobada internacional d'animació infantil 'Toon a ville', que tindrà lloc divendres de la setmana vinent. La iniciativa, que organitza Luvània i Soon in Tokyo amb la col·laboració de l'Ajuntament, vol fomentar l'animació infantil com a sector de desenvolupament empresarial i cultural. La sessió comptarà amb la presentació als cinemes Cinesa de les novetats de les productores d'animació infantil i una trobada d'animadors a EsadeCreapolis.

Durant la roda de premsa de presentació de 'Toon a Ville', el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha dit que la trobada és una oportunitat per als treballadors del sector.

Xavier Escura

'Toon a Ville' és una oportunitat per descobrir i aprendre dels millors professionals d'un dels sectors amb més oportunitats econòmiques.


El creador i productor executiu de 'Bob Esponja', Stephen Hillenburg, i el codirector de 'Kung Fu Panda', Mark Osborne, són alguns dels convidats d'aquesta trobada internacional.

El cap de màrqueting d'EsadeCreapolis, Jorge Serra, ha explicat la participació de l'escola de negocis en aquesta iniciativa.

Jorge Serra

El sector d'animació a Catalunya està empenyent fort i innovant molt. A Esade fomentem aquests factors.




El responsable del projecte, Àlfred Sesma, ha anunciat que de cara a l'any vinent organitzaran una trobada on es puguin posar en contacte productors i inversors.

A part de les conferències, aquell divendres al matí, als cinemes Cinesa Sant Cugat, hi haurpa tres hores de projeccions d'una selecció de la millor producció nacional i internacional d'animació infantil per a televisió per conèixer quines són les tendències actuals i qui són els que hi estan treballant.

La intenció de 'Toon a Ville' és esdevenir un aparador internacional per a les productores d'animació, l'espai on descobrir i compartir les produccions d'arreu del món i una oportunitat per generar xarxes de contactes entre els millors professionals.

A l'Estat espanyol hi ha una cinquantena d'empreses de producció d'animació, que dóna feina a 2.000 persones en aquest sector. Cada any es produeixen entre cinc i vuit sèries noves i dos o tres llargmetratges. Tot aquest negoci genera uns 50 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.