La Cavalcada dels Reis Mags arriba avui al centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cavalcada seguirà el recorregut habitual

La cavalcada seguirà el recorregut habitual

La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient arriba aquest dijous al centre de Sant Cugat amb 25 carrosses que passejaran pels carrers de la ciutat, fent el recorregut habitual. Ses Majestats arribaran en helicòpter a la plaça de l'Arborètum a un quart de sis de la tarda i repartiran un total de 2.700 quilos de caramels, gairebé 1.000 menys que l'any passat. Mira el recorregut de la cavalcada a Cugat tv

Els Reis Mags arriben, una vegada més, amb il·lusions i ganes d'obrir l'entrada del nou any carregat de regals pels més petits. Després de l'èxit assolit en l'edició anterior de la Cavalcada de Reis, en què van participar 16 carrosses, l'entrada del 2012 trenca totes les expectatives i arriba a les 25 carrosses.

El membre dels Amics dels Veterans de la Regalèssia, Josep Garrell, ha anunciat que enguany s'ha reduït 1.000 quilos la quantitat de dolços i ha recordat que són aptes per a celíacs. Garrell ha agraït la participació i dedicació de totes les entitats que, any rere any, fan que la Cavalcada de Reis llueixi davant els ulls de milers de santcugatencs.

Josep Garrell

Una de les coses que ha colpit més la gent és el bonic de fer de cadascuna de les carrosses, fetes amb molta il·lusió i ganes. És com una festa.


Pel que fa al Concurs de Carrosses, s'han mantingut els premis igual que l'any passat i representen un guardó simbòlic que reconeix la tasca feta pels participants i els pot ajudar a cobrir les despeses de fer una carrossa. El primer premi consta d'una dotació de 500 euros, el segon obtindrà 300 euros i el tercer i el quart 100 euros respectivament, que es lliuraran després de la cavalcada a la sala de plens de l'ajuntament. El jurat està format per l'alcaldessa, Mercè Conesa o una persona en què ella delegui, per dos membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia i per dos artistes santcugatencs.

La Policia Local farà un desplegament especial amb motiu de la iniciativa. Una vintena d'agents es repartiran pels diversos punts del recorregut de la cavalcada i comptaran amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i la Creu Roja.

El sergent de la Policia Local Francisco Garrido explica que el dispositiu és una tasca compartida.

Francisco Garrido

És una feina conjunta. La Policia Local té gran part de responsabilitat, però comptem amb més col·laboració.




Garrido ha fet una crida a la ciutadania perquè s'agafi amb calma les aglomeracions que es produeixen durant la cavalcada.

Horari


12 h: Exposició de carrosses dels Reis a la pl. Victòria dels Àngels

17.00 h: Arribada dels Reis en helicòpter al Parc de l’Arborètum

17.30 h: Inici de la cavalcada

18.25 h: Adoració al nen Jesús a la parròquia de Sant Pere d’Octavià

20 h: Arribada a la pl. de la Vila i recollida de les darreres cartes

Organitza: Amics dels Veterans i de la Regalèssia amb la col·laboració de l’Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.