El Nadal arriba al Teatre-Auditori de la mà del Cor Infantil Sant Cugat


Temes relacionats

Crítica i crida a gaudir de la Festa Major en el pregó del Cor Infantil (29/jun/11)

Centenars de santcugatencs canten al Teatre-Auditori per agrair els 20 anys del Cor Infantil ( 6/jun/11)


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El Cor Infantil Sant Cugat ha encisat el públic del Teatre-Auditori aquest dissabte amb l'espectacle 'Un Nadal amb Míster Scrooge', que ha servit per cloure els actes de celebració dels 20 anys de la formació musical. En aquesta entranyable versió del cèlebre 'Conte de Nadal' de Charles Dickens, les membres del cor han ensenyat, tot cantant, una mica d'esperit nadalenc a l'avar més cèlebre de tots els temps. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Els fantasmes del present, el passat i el futur han estat ajudats en aquesta ocasió per les integrants del cor infantil, que amb un repertori de nadales angleses i una dramatúrgia ordida per Marc Rosich, han fet gaudir grans i petits. La codirectora musical del muntatge Elisenda Carrasco ha explicat per què és un espectacle especial per a la formació.

Elisenda Carrasco

És una cosa especial, la cloenda de l'aniversari i una gran oportunitat perquè treballem amb Marc Rosich i Joan Vives.




Aquesta producció original i única ha servit al Cor Infantil Sant Cugat per tancar l'any de celebracions pel seu 20è aniversari. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat el cor per aquest espectacle que fa arribar els valors nadalencs a través d'una proposta tan seva.

Mercè Conesa

És un espectacle dels valors de Nadal i molt casolà, el Cor s'ha tornat a implicar en una activitat per a tots els nens i nenes de la ciutat.





Conesa ha estat una de les primeres en contribuir a la campanya de recollida de menjar que el Teatre-Auditori ha encetat aprofitant l'esperit nadalenc de la història de Dickens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.