El santcugatenc Ricardo Akershtein valora les sis nominacions als premis Gaudí del film 'Open 24h'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El productor de la pel·lícula 'Open 24h', el santcugatenc Ricardo Akershtein, assegura que les sis nominacions als Premis Gaudí que ha rebut la pel·lícula són una aposta en ferm pel cinema d'autor, que difícilment pot competir amb les grans produccions. El film 'Open 24h' ha estat nominat a sis guardons que organitza l'Acadèmia Catalana del Cinema.

Millor muntatge, millor actor secundari per José Maria Blanco, millor actriu secundària per Judith Uriach, millor protagonista masculí per Amadís de Murga, millor director per Carles Torras i millor pel·lícula són les candidatures a les que opta guanyar el film 'Open 24h'.

El productor Ricardo Akershtein dóna més informació de la pel·lícula al magazín de Cugat.cat, 'Sant Cugat a fons'.

Ricardo Akershtein

És una pel·lícula per a una minoria, feta de forma artesanal.








La pel·lícula és un thriller que explica la història d'Héctor, un vigilant nocturn que cuida del seu germà, que pateix una malaltia psicofísica. A l'Héctor se li acumulen els problemes i es va deprimint.

A la llista de candidatures als premis Gaudí, que es lliuraran el primer dilluns de febrer, hi destaquen les pel·lícules 'Eva', 'Bruc, la llegenda' i 'Catalunya, über alles!'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.