El film 'Catalunya über alles' és la proposta d'aquest dijous del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartellera de 'Catalunya über alles'

Cartellera de 'Catalunya über alles'

El film 'Catalunya über alles' és la proposta d'aquest dijous del Cicle de Cinema d'Autor. Es tracta d'una pel·lícula que proposa una reflexió sobre la immigració. El director Ramon Térmens assistirà a la segona projecció de la pel·lícula, que està nominada als premis Gaudí com a millor film. La cinta es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

L'argument narra les històries d'un expresidiari, d'un immigrant a l'atur i d'un empresari d'èxit, que amb una barreja d'humor i dramatisme, proposa una reflexió, política i social, sobre la societat de la Catalunya actual. És una pel·lícula molt recomanable per veure un tipus de cinema català que no és l''oficialista', segons el programador del cicle i crític de cinema, Àngel Comas. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Àngel Comas

És una pel·lícula molt polèmica que mostra una societat catalana que no és l'oficial dels diferents governs que hem tingut.


La projecció del film comptarà amb la presència del director Ramon Térmens, que ha destacat a Cugat.cat quins són els elements diferencials del film, que l'han portat a obtenir tan bones crítiques.

Ramon Térmens

Cinema social i política de l'actualitat no s'ha fet tant. D'aquí la novetat.




El llargmetratge comptarà amb dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.