Manolo García actua aquesta nit al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


Temes relacionats

Gràcies, Manolo! (26/mai/08)

Entrevista a Albert Puig: 'Manolo Garcia em va dir que havíem d'omplir el TA!' (24/mai/08)

Manolo García ofereix una visita guiada dels seus quadres (23/mai/08)

Manolo García transforma el públic del Teatre-Auditori amb un concert explosiu (23/mai/08)


  • Comparteix:

El cantant Manolo García obre aquesta nit la nova programació del Teatre-Auditori amb el primer concert de presentació del seu últim disc, 'Los días intactos'. Seguint l'esquema del concert de 2008, García oferirà una actuació per escalfar els motors de cara a la gira que farà després per tot l'Estat espanyol. Les entrades estan exhaurides.

Els seguidors de l'excantant de El último de la fila podran gaudir del primer concert de promoció del seu cinquè i últim disc, 'Los días intactos'. A les nou del vespre, García tornarà a pujar a l'escenari de l'equipament municipal en un format de concert-assaig que permetrà als assistents conèixer de primera mà els detalls de la posterior gira que es farà a l'Estat espanyol.

Tal com va passar en la seva última visita a Sant Cugat, García ha exhaurit entrades en només 40 minuts. L'artista se sent orgullós d'aquest fet però també reconeix que l'obliga a 'no fallar'.

Manolo García

Per a mi és un motiu d'alegria però també fa que pensi que no podem fallar.


Prèviament al concert d'aquesta nit, García ha fet un 'stage' al Teatre-Auditori com a espai de preparació d'aquesta gira, que ja ha exhaurit entrades a tots els concerts programats a Barcelona. L'actuació santcugatenca, però, tindrà un valor afegit que no tindran la resta de concerts. Escoltem el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Veurem un concert de proximitat. La resta, ho posa Manolo García.




Al concert, el cantant i la seva banda interpretaran els temes de l'últim disc, com 'Un giro teatral', i d'altres procedents de la seva producció en solitari i també de l'època amb Quimi Portet i El último de la fila. La carrera de García en solitari va començar amb el disc 'Arena en los bolsillos' i va continuar amb 'Nunca el tiempo es perdido', 'Para que no se duerman mis sentidos' i 'Saldremos a la lluvia'.

Aquest últim disc va ser el que García va presentar al Teatre-Auditori al 2008, en una actuació que va esgotar les entrades i va desfermar passions amb la participació del públic que va pujar a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.