Obre les portes la 9a Triennal d'art tèxtil


  • Comparteix:

Ja es pot visitar l'exposició 'Amb aigua o sense aigua', un recull de 64 obres minitèxtils elaborades a partir de fil o de la idea de fil. La proposta forma part de la 9a Triennal d'art tèxtil Internacional, que enguany tracta el tema de l'aigua, i clou a Sant Cugat després de fer gira per diverses ciutats europees. L'exposició es podrà veure fins a l'abril a la Casa Aymat, que rep el relleu d'aquesta mostra promoguda pels Museus d'Angers.

La Triennal Internacional és una de les cites més esperades entre la creació tèxtil contemporània i el públic, que va néixer fa 15 anys al poble francès d'Angers. Enguany, la cita arriba a Sant Cugat gràcies a una col·laboració de la Casa Aymat amb el museu francès iniciada el 2009.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que amb la Triennal d'art tèxtil Internacional s'ha aconseguit fer un relleu 'digne' als mesos anteriors d'homenatge a Grau-Garriga.

Xavier Escura

És el relleu més digne per tots aquests mesos d'homenatge a Grau-Garriga.


Es tracta de composicions de màxim 12 centímetres d'alçada, de profunditat i d'amplada realitzades amb materials tèxtils, tot i que algunes incorporen elements com la fusta, la ceràmica o d'altres materials.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, destaca la qualitat de les peces exposades.

Lluís Campins

Són una mostra de la imaginació i el domini tècnic dels artistes. Són 64 petites joies les que es mostren.


La mostra, que acull obres d'artistes de 23 països diferents, es pot veure a partir d'aquest dijous i fins el tercer diumenge d'abril, al Museu del Tapís Contemporani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.