'Operetta' transforma l'òpera en un gènere per a tots els públics


  • Comparteix:

Un instant d''Operetta' al Teatre-Auditori

Un instant d''Operetta' al Teatre-Auditori

El muntatge 'Operetta' ha apropat més que mai l'òpera al públic del Teatre-Auditori. Un total de 26 veus a cappella han interpretat grans èxits d'aquest gènere musical que han fet somriure petits i grans. El públic ha elogiat les veus del cor i la posada en escena d'aquesta proposta innovadora.

Reviu l'espectacle a Cugat tv

Gags humorístics i paròdies del món de l'òpera amb música vocal. Aquesta és la base d''Operetta', un muntatge que planteja aquest gènere musical amb humor per trencar qualsevol distància i arribar a tota mena de públic. Tan als experts de l'òpera com aquells que no en volen saber res. Aquest era, de fet, un dels objectius que perseguia el muntatge en la seva creació tal com ha explicat el director, Jordi Purtí.

Jordi Purtí

Hi havia dues premisses quan vam presentar aquest projecte. Fer un espectacle universal i poder apropar l'òpera a tothom.


El repertori de l'espectacle es nodreix d'alguns dels temes més emblemàtics de l'òpera amb peces tan conegudes com 'La Traviata', de Giuseppe Verdi, 'Carmen', de Georges Bizet, i 'La flauta màgica', de Mozart, entre d'altres. 'Operetta' ha aconseguit sorprendre el públic del tots els teatres per on ha passat i és l'últim guanyador del premi Butaca al millor espectacle familiar. El públic del Teatre-Auditori no ha estat una excepció.

Públic

M'ha semblat fantàstic. / Molt espectacular. / Hem gaudit molt del muntatge amb els nens. / Ningú es pot avorrir amb aquest espectacle.






L'espectacle es va estrenar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i es va poder veure també al Teatre Poliorama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.