Els èxits de la música francesa i del segle XX ompliran avui El Siglo


Temes relacionats

El Siglo apropa la barreja de jazz, el pop i la música brasilera en un únic concert (29/gen/12)


  • Comparteix:

L'orquestina 'El Siglo' actuarà aquest dissabte

L'orquestina 'El Siglo' actuarà aquest dissabte

Els èxits de la cançó francesa i música del segle XX sonaran aquest dissabte a l'associació cultural El Siglo Mercantic. A dos quarts d'una del migdia l'artista Ana Cristina Werring oferirà un recital de música francesa. A un quart de dues de la tarda es farà una activitat de karaoke pels assistents a Casa Amparito i tot seguit l'orquestina El Siglo interpretarà els temes més importants del segle XX.

Com cada primer dissabte de mes, la cantant Ana Cristina Werring repassarà, acompanyada del pianista Arrigo Tomasi, la història de la cançó francesa amb èxits de Brel i Piaf, entre d'altres. El concert, 'El color de la Chançon française', estarà acompanyat d'un vermut.

Per la tarda, l'orquestina El siglo farà el seu homenatge a tota la música popular del segle XX. Els quatre integrants de la banda interpretaran boleros, sambes i pasdobles a ritme de jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.