Les caramelles tornen al carrer per partida doble


  • Comparteix:

Edició anterior de les caramelles

Edició anterior de les caramelles

La Societat Coral La Lira passeja la música de caramelles en dos itineraris, un al matí i un altre a la tarda. Com marca la tradició, dilluns de Pasqua els cantaires tornen a sortir des de la plaça de Barcelona a les deu del matí i des de la plaça de Lluís Millet a un quart de sis de la tarda. La Coral de La Unió Santcugatenca sortirà a tres quarts de deu del matí del carrer de Sant Tomàs per finalitzar al carrer de Villà.

A la cantada matinal, els membres de la coral sortiran de la plaça de Barcelona i recorreran diversos carrers fins acabar el seu recorregut a la plaça dels Quatre Cantons, fent aturades a diferents indrets del centre de la ciutat com el carrer de Santa Maria i el carrer Major, entre d'altres.

Un dels objectius d'enguany de la coral captar nous cantaires. Ho ha explicat el cantaire de La Lira Pasqual d'Ossó. Són declaracions a Cugat.cat.

Pasqual d'Ossó

És molt difícil atraure el jovent perquè s'apunti a aquestes tradicions, a diferència d'altres.



A la tarda, el recorregut comença a la plaça de Lluís MIllet i finalitzarà al monument a La Lira, ubicat a la plaça d'Octavià, a les set de la tarda. Una vegada a la plaça hi haurà un berenar per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.