Les músiques de Cap Verd aterren aquest dissabte al teatre-Auditori amb Teofilo Chantre


  • Comparteix:

Ha composat cançons per Cesarea Evora i Emir Kusturika.

Ha composat cançons per Cesarea Evora i Emir Kusturika.

La veu del cantant i compositor africà Teofilo Chantre arriba avui, a les deu de la nit, al Teatre-auditori on presentarà l'espectacle, 'Live'. El concert, que puja cinc músics a l'escenari, fa un ampli repàs dels sons que artista ha cultivat a la seva carrera, marcada per la seva col.laboració amb Cesárea Évora.

Una hora i mitja de música, en què guitarra, acordió, violí, contrabaix i bateria es donen la mà en un espectacle que només actua a Sant Cugat, La Garriga i Barcelona. Considerat un dels músics més importants de Cap Verd, Chantre fa amb 'Live' una mirada als seus treballs anteriors, així com la recuperació d'algun tema inèdit.

Chantre, que ha col.laborat amb Cesárea Évora i el cineasta Emir Kusturica, representa una generació d'artistes afins al 'kriolu', un estil portugués crioll autòcton. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ens dóna més detalls de l'espectacle:

Àngels Solé

Crec que als santcugatencs li donaran una bona rebuda


'Cabo verde' es presentarà als santcugatencs a les 10 de la nit. L'espectacle compta amb la col.laboració de l'Espai de Dansa i Música de la Generalitat i el Teatre de la Garriga El Patronat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.