Joan Pau Chaves creu que els mitjans de comunicació no reflecteixen tota la varietat musical que es fa a Catalunya


  • Comparteix:

A mitjans de setembre l'artista va publicar el seu primer àlbum en solitari 'El melic del món'

A mitjans de setembre l'artista va publicar el seu primer àlbum en solitari 'El melic del món'

El músic santcugatenc i teclista d'Els Pets, Joan Pau Chaves, creu que els mitjans de comunicació no acaben de reflectir tota l'oferta musical que es fa a Catalunya i se centren només en un determinat tipus de música. Chaves creu que el panorama musical català viu un bon moment i ha pronosticat que Els Pets tornaran ben aviat als escenaris. Així ho ha explicat al programa 'Protagonistes' de Cugat tv. Mira l'entrevista a Cugat tv

Els mitjans no acaben de reflectir tota la varietat musical que es produeix avui en dia a Catalunya. Així s'ha expressat el músic santcugatenc Joan Pau Chaves després de valorar l'estat actual de la música feta al nostre país.

Joan Pau Chaves

Em dóna la sensació que hi ha una tendència molt marcada per part dels mitjans de comunicació per parlar només d'uns grups en concret.




El cantant ha explicat també que Els Pets, després d'un any d'aturada, tornaran ben aviat als escenaris. Si res no canvia, l'any que ve la banda catalana traurà un nou disc al mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.