Joan Artigas reivindica la poètica de Pere Quart en un concert homenatge a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Els poemes de Pere Quart sonaran a la Casa de Cultura en un concert de Joan Artigas (20/abr/12)

'Tot recordant Pere Quart', concert homenatge a càrrec de Joan Artigas (20/abr/12)


  • Comparteix:

Joan Artigas ha omplert la Casa de Cultura

Joan Artigas ha omplert la Casa de Cultura

La vigència de la poesia de Pere Quart s'ha posat de manifest aquest divendres a la Casa de Cultura en el concert que el músic santcugatenc Joan Artigas ha ofert per homenatjar el poeta. A ritme de jazz, samba i cançó d'autor, el músic ha fet un repàs plural de l'obra de l'autor sabadellenc. Acompanyat per primera vegada dels músics Pau Doménec, Sergi Sirvent i Fernando Serena, Artigas ha ofert un concert polièdric que ha convençut el públic santcugatenc.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

El santcugatenc Joan Artigas ha retut aquest divendres el seu particular homenatge en clau musical a Pere Quart en un concert a la Casa de Cultura.

Amb composicions pròpies i d'altres autors; com Raimon, Serrat i Lluís Llach; Artigas ha demostrat que la poètica de Pere Quart continua vigent malgrat el pas del temps. Així ho ha explicat a Cugat.cat.

Joan Artigas

Veiem que les paraules d'un poeta no moren, sinó que viuen per sempre.


El santcugatenc ha pujat a l'escenari de la Casa de Cultura acompanyat per primera vegada de Pau Doménec, al clarinet, Sergi Sirvent, al piano, i Fernando Serena, al contrabaix.

Un quartet camaleònic que ha sabut transmetre l'univers de Pere Quart al públic en les gairebé dues hores que ha durat el concert.

Públic

M'agrada el poeta i les versions que ha fet Joan Artigues també. / Trobo que la musicalització ha estat molt apropiada. / Crec que és una bona manera d'acostar la poesia als joves.



'Tot recordant Pere Quart' arriba en forma d'homenatge a Joan Oliver, conegut amb el pseudònim de Pere Quart, 25 anys després de la seva mort. Un tribut en clau musical que Joan Artigas a volgut retre per defensar la vigència dels versos del poeta sabadellenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.