Homenatge als grans mestres de la dansa coincidint amb el dia Intenacional d'aquesta disciplina


  • Comparteix:

Un instant de l'espectacle al Teatre-Auditori

Un instant de l'espectacle al Teatre-Auditori

L'espectacle 'Grans Moments de la dansa' ha retut aquest diumenge homenatge a les grans figures de la dansa del segle XX al Teatre-Auditori. Els grans amants d'aquesta disciplina artística han pogut gaudir d'alguns dels millors moments de la història de la dansa clàssica i contemporània. Vuit ballarins de diverses companyies han interpretat escenes mítiques de muntatges com 'El llac dels cignes' i 'Giselle'. L'espectacle ha sorprès els espectadors per la seva virtuositat i la gran qualitat artística dels ballarins.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Ballarins de diferents procedències - Rússia, Cuba, Romania i Itàlia - han estat els encarregats d'encarnar coreografies d'espectacles com 'Giselle', 'El llac dels cignes' i 'Espàrtac'. La delicadesa i l'equilibri del ballet i la força i la creativitat de la dansa contemporània han seduït els amants de la dansa que han assistit aquest diumenge al Teatre-Auditori. El mestre de Ballet Nacional de Cuba, Adolfo Roval, ha detallat a qui va dirigit aquest homenatge.

Adolfo Roval

Alícia Alonso, R.Nureyev, M.Fonteyn van ser figures molts representatives. Són els virtuosos a qui nosaltres dediquem aquest espectacle.




Molts dels espectadors que han assistit al Teatre-Auditori eren grans coneixedors de la dansa. Un fet que els ha permès gaudir d'aquest muntatge.


Públic

Ens ha agradat molt. / M'ha semblat molt bonic, ballen molt bé./ M'encanta la dansa i he gaudit molt d'aquest espectacle.





L'espectacle, que a Catalunya també s'ha pogut veure a Viladecans, pujarà ara als escenaris de Manresa i Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.