El Grup Mediterrània estrenarà dos espectacles per Festa Major


  • Comparteix:

Els responsables del Grup Mediterrània amb els germans Saltor i Joan Pua Chaves

Els responsables del Grup Mediterrània amb els germans Saltor i Joan Pua Chaves

La Camperola i l'Àguila Negra són les dues coreografies que el Grup Mediterrània interpretarà a l'actuació que faran a la Festa Major d'enguany. La Camperola és una coreografia de David Gil amb música d'Eduard Toldrà i l'Àguila Negra ha comptat amb la col·laboració de La Porta dels Somnis i Joan Pau Chaves. Les dues peces es podran veure l'últim dissabte de juny a la plaça de l'Om a partir de dos quarts de deu de la nit.

La Camperola és una composició original d'Eduard Toldrà, de qui enguany es commemora el 50è aniversari de la seva mort i per aquest motiu el coreògraf David Gil ha escollit aquesta peça.

L'Àguila Negra és una cançó originària de la cantautora francesa Bàrbara que al seu moment ja la va versionar Maria del Mar Bonet. Ara, el Grup Mediterrània ha comptat amb la col·laboració de la formació santcugatenca La Porta dels Somnis i el músic, també santcugatenc, Joan Pau Chaves. La peça ha estat dirigida per Marta Canas, que destaca el caràcter '100% santcugatenc' del muntatge.

Marta Canas

Ha estat molt interessant combinar la dansa amateur amb músics professionals. A més, tots els implicats són santcugatencs.


A banda d'aquestes peces, l'actuació de Festa Major del Grup Mediterrània posarà sobre l'escenari de la plaça de l'Om una desena de coreografies interpretades pels ballarins del cos de dansa i pels alumnes de l'escola de dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.