Dues telesèries adaptades al cinema protagonitzen les estrenes locals


  • Comparteix:

Cartell del film 'Infiltrados en clase' / Font: Filmaffinity

Cartell del film 'Infiltrados en clase' / Font: Filmaffinity

Les pel·lícules 'Infiltrados en clase' i 'Sombras tenebrosas' són les principals estrenes d'aquest divendres als dos cinemes locals. 'Infiltrados en clase' és una adaptació cinematogràfica de la sèrie televisiva dels 80 'Jóvenes policías'. 'Sombras tenebrosas', protagonitzada per Johnny Deep, és l'últim film de Tim Burton i està inspirat en la famosa sèrie del mateix nom. Els Yelmo també projectarà 'Miss Bala', que mostra la situació de Mèxic, i l'espanyola 'Seis puntos sobre Emma'.

La sèrie televisiva dels 80 'Jóvenes policías' adopta un caire còmic en la gran pantalla en el film 'Infiltrados en clase'. La cinta presenta dos joves policies que s'hauran de fer passar per estudiants d'un institut per poder investigar un cas. És dóna el cas que el protagonista de la sèrie televisiva, Johnny Deep, farà un 'cameo' al film.

Les coincidències a la cartellera santcugatenca no acaben aquí ja que Johnny Deep és el protagonista de 'Sombras tenebrosas', que també és una versió cinematogràfica de la sèrie del mateix nom. El director Tim Burton mostra la vida de Barnabas, un home ric i poderós que rebutja Angelique Bouchard, una bruixa que el condemna a convertir-se en vampir. Dos segles després, el 1972, Barnabas aconsegueix sortir de la seva tomba i es troba un món molt diferent.

El film nominat als Goya com a millor pel·lícula iberoamericana, 'Miss Bala', és la història de Laura. Una jove que vol presentar-se com a Miss de la seva regió de Mèxic però només ho podrà aconseguir si actua amb els càrtels de la droga.

Dirigida per Roberto Pérez Toledo, 'Seis puntos sobre Emma' narra la vida d'una jove cega que vol quedar-se embarassada. L'Emma, deixa la seva parella després de descobrir que és estèril i se centra en trobar un altre candidat per ser pare. Però aviat se n'adonarà que la seva ceguesa no està només als seus ulls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.