L'Òpera de Cambra encisa el Casal de Mira-sol reivindicant la importància de la veu


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat

Moment de l'actuació de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat

El teatre del Casal de Mira-sol s'ha omplert aquest divendres de les veus que integren l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. Dirigits per Mariona Benet i Daniel Garcia, els 24 cantants que han participat en aquest concert han interpretat obres de Mozart, Bach, Rossini i Bernstein, passant també per la cançó catalana de Joaquim Serra. La formació ha reivindicat, a través de les peces escollides, la importància de la veu en l'òpera.

Aprofitant el títol de l'ària de Rossini, 'Una voce poco fa?', el teatre del Casal de Mira-sol s'ha traslladat a l'atmosfera que han creat les veus de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. El programa ha comptat amb àries del gènere operístic de Rossini, Donizetti i Verdi, passant per un repertori de Bach i Händel, a més de peces corals de Leonard Bernstein i Samuel Barber com ara 'Gloria Tibi' i 'Sure on this shining night', respectivament.

La formació ha ofert un repertori de peces en les quals la veu ha imitat altres instruments de corda i de vent, i amb una variada combinació de veus solistes i cor.

Una seixantena de persones ha gaudit del concert que forma part de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.