El periodista David Clusellas escriu sobre l'amor i el desamor


  • Comparteix:

Portada del llibre / Font: David Clusellas

Portada del llibre / Font: David Clusellas

El periodista i treballador de l'Ajuntament, David Clusellas, ha participat en la creació del llibre 'De tot cor'. Es tracta d'un recull de 32 narracions breus que tracten del cor i la seva dual relació amb el cos humà amb la metàfora amorosa com a tema.

Escriptors de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà i el Solsonès han escrit un llibre conjunt que recull 32 contes que parlen sobre les diferents maneres d'entendre l'amor. 'De tot cor' es va publicar per Sant Jordi i és una iniciativa que ha tirat endavant Òmnium Cultural del Bages. El llibre neix amb un doble objectiu: donar a conèixer als escriptors d'aquest territori i apropar el públic a obres i autors de proximitat. El cor és el referent comú de totes les narracions en una doble circumstància, l'amor i el desamor.

David Clusellas ha explicat a Cugat.cat els detalls de la publicació.

David Clusellas

Els lectors tenen al davant un llibre singular. Val la pena llegir-lo.








Els escriptors Llorenç Capdevila i Jordi Estrada són els coordinadors de 'De tot cor', de l'editorial berguedana l'Albí. L'obra ha comptat amb el suport d'Òmnium Cultural, el Gremi de Llibreters de Catalunya i el diari 'Regió 7'.

David Clusellas va traduir al català l'assaig 'Com parlar dels llibres que no hem llegit' del francès Pierre Bayard, i ha estat guionista i locutor del grup d'emissores de Catalunya Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.