Els Bastoners de Sant Cugat comparteixen la tradició amb colles d'arreu del país


  • Comparteix:

La representació santcugatenca a la trobada / font: Aniol Pros

La representació santcugatenca a la trobada / font: Aniol Pros

Els Bastoners de Sant Cugat han participat aquest dissabte en la 37a Trobada Nacional de Bastoners per posar en comú els seus balls de bastons amb 51 colles de tot Catalunya. Una vuitantena de membres de l'entitat han assistit a la trobada, que ha tingut lloc a Terrassa, i han estat una de les colles amb més representació. La celebració ha consistit en una cercavila pels principals carrers i places de la ciutat, una ballada conjunta i el tradicional sopar de germanor.

El membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat Bernat Picornell ha explicat que la colla no ha volgut perdre l'ocasió de participar de nou en la Trobada Nacional de Bastoners per l'oportunitat que suposa compartir la tradició bastonera amb colles d'arreu del país.

Bernat Picornell

És un acte important de participar-hi perquè és el moment i el lloc quan ens trobem colles de tot Catalunya. Ens hem trobat més de 50 colles i més de 1500 balladors.


La colla santcugatenca ha estat una de les que ha portat més bastoners a la trobada, que ha tingut lloc a Terrassa com a cloenda dels actes de celebració dels 30 anys dels Bastoners de Terrassa.

Picornell ha fet un balanç molt positiu de les celebracions, que han consistit en una cercavila, una ballada i un sopar de colles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.