La Jove Orquestra de la Catalunya Central repassa el barroc i el romanticisme


  • Comparteix:

La JOCC en concert / Font: Joventuts Musicals

La JOCC en concert / Font: Joventuts Musicals

Les peces de Nelson, Dvorak, Mozart i Vivaldi seran les protagonistes del concert que la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) ofereix aquest diumenge a les sis de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música. L'espectacle l'organitza Joventuts Musicals de Sant Cugat i té un preu de cinc euros.

Formada per una quarantena d'alumnes d'entre vuit i 23 anys d'escoles de música de tota la comarca, la JOCC compleix ja cinc anys de vida amb l'objectiu de formar joves intèrprets i ajudar-los a donar el salt a orquestres de nivell professional.

La coordinadora del grup, Montserrat Casserras, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un projecte que vol cobrir un buit existent en l'ensenyament musical a Catalunya, però ha remarcat que el concert té un nivell molt alt i està pensat per agradar a tots els públics.

Montserrat Casserras

Els alumnes més grans tenen un nivell molt alt.


L'espectacle té un preu de cinc euros i té lloc aquest diumenge a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels a partir de les sis de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.