La JOCC demostra el seu talent davant el públic santcugatenc


Temes relacionats

La Jove Orquestra de la Catalunya Central repassa el barroc i el romanticisme ( 8/jul/12)


  • Comparteix:

L'actuació ha tingut lloc a l'Escola Victòria dels Àngels

L'actuació ha tingut lloc a l'Escola Victòria dels Àngels

Els músics de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) han demostrat el seu nivell en el concert d'aquest diumenge a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels. Un centenar de persones han gaudit d'un repertori variat amb música des del segle XVIII fins a l'actualitat. Els impulsors d'aquesta formació musical han destacat la importància que els joves de l'orquestra tinguin l'oportunitat de portar el seu treball davant el públic.

La Jove Orquestra de la Catalunya Central va néixer fa cinc anys fruit de la col·laboració entre escoles municipals de música massa petites per tenir una orquestra pròpia. Una de les impulsores de la iniciativa Montse Casserras considera que tocar en una orquestra és una part imprescindible de la formació.

Montse Casserras

Com escoles petites no podem tenir una orquestra de corda pròpia, i llavors ens hem unit. Vénen nens de moltes escoles i així podem tenir una formació com cal.


Tot i tractar-se d'intèrprets molt joves, el públic santcugatenc ha gaudit d'un repertori de molta qualitat i varitat, pensat per agradar a tot tipus de públic.

La JOCC està formada per una quarantena d'alumnes d'entre vuit i 23 anys d'escoles de música de tota la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.