Els Castellers posen fil a l'agulla a la segona part de la temporada castellera


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat esperen carregar i descarregar la torre de vuit amb folre / Font: Castellersdesantcugat.org

Els Castellers de Sant Cugat esperen carregar i descarregar la torre de vuit amb folre / Font: Castellersdesantcugat.org

L'activitat dels Castellers de Sant Cugat es reprèn aquest diumenge després de les vacances d'estiu amb l'actuació de Santa Oliva, al Baix Penedès. No obstant això, la colla té la mirada posada a l'assaig especial a la plaça d'Octavià l'Onze de Setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El cap de colla, Toni Castanyer, ha explicat a Cugat.cat que per a aquesta segona part de la temporada es vol carregar i descarregar la torre de vuit. La colla també es mostra molt il·lusionada de cara a la participació en el Concurs de Tarragona.

Santa Oliva és aquest diumenge la primera parada de la segona part de la temporada dels Castellers, una manera d'escalfar motors per dur nous castells a plaça aquesta tardor.

El cap de colla, Toni Castanyer, s'ha mostrat confiat a repetir tots els castells que es van fer a la passada Festa Major al llarg de l'assaig especial de la Diada Nacional. Aquestes construccions són el pilar de vuit i el tres de vuit per sota.

Segons el cap de colla, la gran il·lusió és carregar i descarregar la torre de vuit amb folre. Castanyer ha explicat que li agradaria aconseguir-ho a les festes de Valldoreix. Durant la Festa Major van aconseguir carregar-lo, però finalment es va 'despenjar' i no es va poder descarregar.

Toni Castanyer també ha afirmat que esperen amb moltes ganes el Concurs de Tarragona en el qual hi participaran. El cap de colla ha considerat aquest dia com 'una jornada marcada en vermell en el calendari de totes les colles castelleres'.

Toni Castanyer

Voldríem descarregar la torre de vuit a Valldoreix. Seria un motiu d'orgull. Estem molt il·lusionats per participar al Concurs de Tarragona.


Pel que fa a la salut de les colles castelleres, Castanyer ha assenyalat que mai no hi havia hagut tantes colles i que és una tradició en alça amb una pujada significativa de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.