Oliveres, Castells, Romeva i Bosch, a la Setmana del Llibre en Català


Temes relacionats

Sant Cugat perd la Setmana del Llibre (25/jul/11)


  • Comparteix:

Romeva participarà a la trobada literària / Font: Silviacoma.wordpress.com

Romeva participarà a la trobada literària / Font: Silviacoma.wordpress.com

Arcadi Oliveres, Raül Romeva, Xavier Bosch i Ada Castells són els participants santcugatencs de la Setmana del Llibre en Català d'enguany, que se celebra a Barcelona des d'aquest divendres fins el tercer diumenge de mes. Amb motiu del 30è aniversari de la iniciativa, l'organització ha preparat diverses activitats per dinamitzar l'espai, entre les quals destaca la possibilitat de descobrir la vessant literària de la ciutat a través de nou passejades literàries.

L'eurodiputat santcugatenc d'ICV-EUiA Raül Romeva obre la presència local de l'actual edició aquest divendres a les set de la tarda, amb la lectura en veu alta del primer capítol de la seva novel·la 'Sayonara Sushi'. L'obra narra la història d'una periodista de TV3 que es veu implicada en casos d'espoli marítim i tràfic de persones. De la seva banda, l'economista Arcadi Oliveres participarà en el col·loqui 'Propostes contra la crisi. Què podem fer com a ciutadans?'. L'activitat tindrà lloc dilluns de la setmana vinent a les sis de la tarda.

El torn de la periodista i escriptora Ada Castells arriba el dimecres de la setmana vinent a les set de la tarda, quan durà a terme la lectura en veu alta del primer capítol del seu llibre 'Pura Sang'. La novel·la narra l'aventura de la Sílvia, una pintora barcelonina que es trasllada a una casa de Menorca, on haurà de resoldre un misteri. En declaracions a Cugat.cat, Castells considera 'un miracle' poder participar-hi perquè la iniciativa ha lluitat molt per poder-se consolidar a Catalunya.

Ada Castells

És un miracle en el sentit que la Setmana del Llibre en Català ha lluitat molt per continuar.


El també periodista Xavier Bosch posarà el punt final a la presència santcugatenca participant al berenar literari que tindrà lloc el segon dijous de setembre.

Aprofitant la celebració del seu 30è aniversari, la Setmana del Llibre en Català organitza nou itineraris literaris per Barcelona de la mà d'experts o dels autors dels llibres que donen lloc a la passejada. La proposta recull un recorregut per la Barcelona gòtica que Carlos Ruiz-Zafón presenta a 'L'Ombra del Vent' i un altre que repassa el bombardeig de la ciutat l'any 1842, entre d'altres. El preu per participar-hi és de cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.