Manel Barceló interpreta diversos dolents de les obres de Shakespeare


  • Comparteix:

L'obra 'Els dolents' va ser escrita pel britànic Steven Berkoff / Font: Teatresantboi.blogspot.com.es

L'obra 'Els dolents' va ser escrita pel britànic Steven Berkoff / Font: Teatresantboi.blogspot.com.es

L'obra 'Els dolents' puja a l'escenari del Teatre-Auditori aquest dissabte, a les nou del vespre. L'obra de teatre va ser escrita per Steven Berkoff i està interpretada per Manel Barceló. La producció obliga l'actor a posar-se a la pell dels malvats de les obres de Shakespeare, com ara Iago, Ricard III, Shylock, Hamlet, Oberon i els Macbeth, entre d'altres. L'entrada té un cost de 18 euros i l'espectacle dura una hora i mitja sense intermedi.

Aquesta obra de teatre és un gran monòleg de l'actor Manel Barceló, un apassionat de Shakespeare que ja havia representat uns quants dels seus personatges. Ara, però, Barceló interpretarà els dolents de les obres del dramaturg britànic furgant així, en el lloc més profund de la seva consciència i en la de l'espectador.

En acabar la representació, l'actor Manel Barceló reflexionarà sobre l'obra, en una xerrada del cicle 'Parlem de...'. L'espectacle està dirigit per Ramon Simó i compta amb la traducció de l'escriptor i periodista Màrius Serra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.