El Museu comença a oferir programacions especials d'activitats durant els períodes de Nadal i estiu


  • Comparteix:

Lluís campins és el director del Monestir.

Lluís campins és el director del Monestir.

Per primera vagada el Museu de Sant Cugat engega un programa d'activitats durant el mes de Nadal dedicat als més menuts amb activitats pedagògiques amb l'objectiu d'aprendre jugant. Aquestes activitats infantils es complementen amb d'altres iniciatives dirigides a un públic més adult. És la primera edició d'unes programacions que es repetiran durant els períodes de Nadal i estiu.

Amb la voluntat d'estendre el coneixement alhora que els infants juguen i es diverteixen, el Museu ha programat un conjunt d'activitats que es desenvoluparan del 23 de gener al 4 de gener. Es vol que el Monestir deixi de ser concebut com un cenacle d'erudits, i els petits coneguin com era la vida monàstica o la seva arquitectura a través, per exemple, d'un joc de pistes. Aquesta és la voluntat expressada pel director del Monestir, Lluís Campins:

Lluís Campins

Diferents personatges de la vida del monestir expliquen el significat dels capitells


Una altra de les activitats seran visites teatralitzades on els capitells, els monjos o el propi Arnau Cadell, recobren vida i endinsen el visitant en els secrets de la vida al Monestir. Aquestes activitats són un primer tast del que a partir d'ara oferirà el Museu cada Nadal i estiu perquè no només els petits, sinó tota la família s'acosti al Museu. Segons Campins són èpoques on es gaudeix de més temps lliure per dedicar-lo a l'oci:

Lluís Campins

És una època d'oci i la necessitat que la demanda es cobreixi és evident


Aquesta és la primera 'provatura' però la voluntat és analitzar la resposta del públic per definir l'oferta de les properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.