'Papa, sóc una zombi', la segona entrega del Cicle de Cinema Familiar


Temes relacionats

Cinc pel·lícules per a totes les edats, al nou Cicle de Cinema en Família (14/set/12)


  • Comparteix:

La Dixie farà nous amics un cop convertida en zombi, com ara la mòmia Isis / Font: Cinedor.es

La Dixie farà nous amics un cop convertida en zombi, com ara la mòmia Isis / Font: Cinedor.es

'Papa, sóc una zombi' es projectarà aquest diumenge al cinema Cinesa, dins del Cicle de Cinema Familiar. La protagonista, la Dixie, sempre ha estat una nena diferent, però encara ho serà més quan una nit de tempesta es converteixi en zombi. Llavors s'adonarà que les coses al món dels morts no són gaire més fàcils que les dels vius, i haurà de lluitar si no vol quedar-se així eternament. La pel·lícula començarà a les dotze del migdia, i les entrades costaran 4,30 euros, 40 cèntims més que en l'edició anterior.

Diuen que s'ha d'anar amb compte amb el que desitges, perquè es pot fer realitat. Després del divorci dels seus pares, la Dixie vesteix amb estil gòtic i no té gaires amics. Una nit pateix un gran desengany i desitja morir, i enmig d'una tempesta li cau un arbre a sobre, que no l'acaba de matar sinó que la converteix en morta vivent. Acompanyada dels seus nous amics, la mòmia Isis i el pirata Gonner, s'enfrontarà a les malvades Nigreda i Piroska no només per tornar a la vida, sinó per intentar salvar el món dels vius.

El film és una coproducció biscaïna i barcelonesa, amb clares influències del cinema de Tim Burton. Va ser premiada a la secció d'Enfants Terribles de FICXixon i nominada a la millor pel·lícula d'animació als Goya.

'Papa, sóc una zombi' és la segona pel·lícula del Cicle de Cinema Familiar organitzat per Cinesa i l'Ajuntament. La propera, que es projectarà el segon diumenge de novembre, serà 'Viatge al centre de la Terra 2: l'illa misteriosa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.