Els més petits, protagonistes de l'obertura del curs del Xalet Negre


  • Comparteix:

El Xalet Negre ha inaugurat aquest dissabte la temporada d'activitats d'enguany amb una matinal de titelles dirigida als més petits. Els nens i nenes han omplert la doble representació d''En Patufet' i els tallers de titelles de la plaça del Coll. El Xalet Negre s'incorpora enguany a la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) i ofereix activitats per a tots els públics a banda de les dirigides a persones grans que ja acollia.

La gran assistència ha fet que Titelles Renaixença hagi ofert finalment dues representacions d''En Patufet'. La plaça del Coll també ha estat un dels punts neuràlgics de la jornada i s'ha omplert amb nens i nenes que construïen les seves propis titelles amb materials reciclats i coneixien els secrets d'aquesta disciplina a Cal Titella. Els més petits han gaudit de viure de primera mà l'art de la titella.

Participants

Hem pogut fer petites obres de teatre i m'ha agradat molt. / He fet una obra de teatre, ha estat molt divertit. / Ara he fet un titella molt gran i he vist titelles molt bonics.


Amb aquesta proposta del Uaal·la!, el Xalet Negre ha obert el curs de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) a la programació de la qual s'ha incorporat enguany. La tècnica de cultura de l'Ajuntament Anna Castells ha explicat que la matinal de teatre és una bona iniciativa per presentar l'equipament al barri.

Anna Castells

Donem obertura al nou curs de programació cultural, ho fem aquí perquè el Xalet s'incorpora enguany a la xarxa. El matinal de titelles presenta el centre al barri d'una forma amable.


Aquest curs, el Xalet Negre oferirà més varietat de propostes per a públics diferents sense deixar de banda l'activitat de l'Associació Cultural Sant Cugat per a sèniors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.