Cugat.cat dóna el tret de sortida de la Festa Major del Barri del Monestir


  • Comparteix:

KataKitinga actua aquest divendres al barri del Monestir / Font: Myspace.com/katakitinga

KataKitinga actua aquest divendres al barri del Monestir / Font: Myspace.com/katakitinga

La Festa Major del Barri del Monestir, que enguany arriba a la 10a edició, arrenca aquest divendres amb el pregó de Cugat.cat. La programació s'allargarà fins diumenge amb activitats que ompliran els matins, les tardes i les nits del territori. El grup d'animació KataKitinga i la Tuna de Rubí formen les actuacions del primer dia de festa, que es concentraran a la Plaça d'en Coll.

El pregó de Cugat.cat donarà el tret de sortida de la Festa Major del Barri de Monestir, a dos quarts de vuit del vespre. El president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha explicat que l'entitat ha triat el mitjà de comunicació multimèdia per la tasca de cohesió social durant els seus 30 anys a la ciutat.

Andrés Ares

Pensem que Cugat.cat és un col·lectiu que dóna molta informació des de la primera hora del matí. A més, treballa per crear cohesió social.


Per al director de Cugat.cat, Miquel Herrada, presentar el pregó representa ser presents a la celebració d'un barri dels més vius i dinàmics de la ciutat.

Miquel Herrada

Ens fa molta il·lusió que el barri del Monestir hagi pensat en nosaltres, ja que és un barri que, per la seva activitat, està molt present a Cugat.cat


Un cop finalitzat el pregó, quan passin 10 minuts de les vuit del vespre, s'encendrà la metxa de la traca de petards. Després, serà el torn del grup santcugatenc KataKitinga, que actuarà a un quart de nou del vespre.

La Tuna de Rubí torna al Barri de Monestir, després d'actuar-hi l'any passat. El concert és a tres quarts de deu de la nit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.