Les bitllets i la petanca centren la jornada de Festa Major del Barri del Monestir


Temes relacionats

La Festa Major del barri del Monestir desafia la crisi amb música i fent pinya ( 5/oct/12)


  • Comparteix:

Els Bastoners actuen aquest dissabte a la plaça d'en Coll / Font: Bastoners Sant Cugat)

Els Bastoners actuen aquest dissabte a la plaça d'en Coll / Font: Bastoners Sant Cugat)

Esports, balls, defensa personal, jocs infantils i música marquen la jornada d'aquest dissabte de la Festa Major del Barri del Monestir. Partides de bitlles, concursos infantils i balls tradicionals són alguns dels plats forts programats per aquest dissabte.

La jornada comença a les onze del matí. La plaça d'en Coll acollirà les competicions infantils de carreres de sacs, pinyates, tir de corda i un concurs de dibuix i pintura.

Una hora més tard, serà el torn de les partides de bitlles catalanes. El president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha explicat que la intenció és que a Sant Cugat també hi hagi la tradició de jugar a les bitlles catalanes.

Andrés Ares

Estem intentant que les bitlles catalanes també es juguin a Sant Cugat.


Ja a la tarda, a les quatre, el Club de Petanca Sant Francesc organitza el Campionat de Petanca del Barri del Monestir. Els jugadors s'hauran de citar a dos quarts de quatre a les pistes de petanca Sant Francesc. Una hora més tard, es jugaran les partides simultànies d'escacs, al carrer de la Creu.

Els balls tradicionals arriben a les sis de la tarda. Els Bastoners de Sant Cugat i l'Esbart actuen a la plaça d'en Coll.

A les vuit del vespre, el Centre Equilibri i el Kyokushin Gamero oferiran uns tallers de defensa personal, centrats en el Kung-fú i el karate.

La música de Ron Candela finalitzarà la jornada. El grup de Terrassa oferirà un repertori que combina el rock i la música llatina. El concert començarà a dos quarts d'onze de la nit, a la plaça d'en Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.