Víctor Alexandre presenta el seu darrer llibre a Sant Cugat; una carta a un hipotètic president de la Generalitat


  • Comparteix:

La presentació ha coincidit amb la investidura de Maragall.

La presentació ha coincidit amb la investidura de Maragall.

La presentació del nou llibre de Víctor Alexandre, 'Senyor President (Carta oberta)', ha congregat més d'un centenar de persones que han fet petit el local Bebop Jazz. La futura consellera de Benestar Social, Anna Simó, ha acompanyat el periodista santcugatenc en la presentació de l'obra.

'Senyor President' és una carta dirigida a un hipotètic president dels Països Catalans. Aquesta figura política, per ara fictícia, serveix a l'autor per dirigir-se a tots els catalans. El periodista, que combina l'assaig i l'anàlisi de l'actualitat política catalana en els deu capítols del llibre, defensa la independència com a única via per a la supervivència política dels Països Catalans. Víctor Alexandre explica què vol transmentre als lectors.

Víctor Alexandre

Vull que els lectors coneguin els seus drets nacionals


L'acte de presentació ha comptat amb l'assistència de la futura consellera de Benestar Social, Anna Simó, d'Esquerra Republicana. Simó comenta què representen per a ella els llibres de Víctor Alexandre.

Anna Simó

Els llibres de Víctor Alexandre són valents i d'una persona convençuda del que pensa


La presentació del nou llibre del periodista santcugatenc ha estat marcada per la investidura de Pasqual Maragall com a nou president de la Generalitat. Sobre el nou pacte de govern entre ERC, PSC i IC-V, l'escriptor Víctor Alexandre, que era partidari d'un pacte entre ERC i CiU, explica que no es refia del PSC, però que ERC els obligarà a fer un gir catalanista..

Víctor Alexandre

No em refio dels socialistes


Avui, dimecres, Víctor Alexandre presenta 'Senyor President' a la Casa del Llibre de Barcelona. L'acte comptarà amb les presències del diputat republicà Pere Esteve i de l'editor de Proa, Isidor Cònsul.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.