El Teatre la Unió arrenca temporada amb els Tallers Sílvia Servan al carrer


  • Comparteix:

El Teatre la Unió arrenca la seva temporada

El Teatre la Unió arrenca la seva temporada

L'estrena de 'Sempre ens quedarà Basilea', dels Tallers Sílvia Servan, arrenquen aquest dissabte la temporada del Teatre la Unió. Les actuacions tindran lloc a partir de les sis de la tarda a les places de Lluís Millet, els Quatre Cantons i la plaça d'Octavià. L'espectacle inaugural, que es va ajornar a causa de la pluja la setmana passada, és a càrrec dels alumnes i professors dels tallers, que des de fa varies temporades donen el tret de sortida al curs i la programació amb un espectacle al carrer obert a la ciutadania.

La temporada continuarà amb poesia teatralitzada, que arribarà el tercer divendres d'octubre amb l'obra 'Sopa de lletres'. Es tracta d'un espectacle breu on uns comensals soparan una deconstrucció de poesies variades. L'obra dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero 'Verás que todo es mentira', amb Godoy, arribarà l'últim divendres d'octubre a les nou de la nit. El punt final de les activitats programades el posaran el tenors Daniel Alfonso, Sung Min Kang i Joan Prados amb una actuació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.