S'obre 'La Finestra', un nou grup d'art a la ciutat


  • Comparteix:

Es vol obrir el món de l'art a la ciutat i crear una revista bimensual.

Es vol obrir el món de l'art a la ciutat i crear una revista bimensual.

Els artistes de Sant Cugat disposen d'una nova plataforma per vehicular les seves produccions. 'La Finestra Grup d'Art' arriba a la ciutat amb la voluntat de fomentar els centres comercials com a escenaris on realitzar activitats artístiques més enllà dels espais habituals com els teatres, els museus o les galeries.

La projecció del DVD de l'obra de teatre 'Sota la capa del cel' al restaurant La Finestra ha donat el tret de sortida a les activitats de 'La Finestra Grup D'Art'. El col.lectiu integrat per diversos artistes locals té l'objectiu d'utilitzar els espais lliures dels centres comercials o els mateixos locals d'aquestes superfícies per mostrar les seves produccions.

Hermes Andreu, pintor i dissenyador gràfic, és membre de La Finestra. Andreu ha explicat que s'ha de trencar radicalment amb la visió que l'art només es troba als llocs habituals:

Hermes Andreu

S'ha de desacralitzar aquests escenaris


Entre els projectes immediats de l'entitat destaca la publicació d'una revista bimensual que analitzarà, a fons, el panorama plàstic i cultural local i nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.