El suspens i el gènere infantil, protagonistes a les cartelleres locals


Temes relacionats

'Una pistola en cada mano' és l'estrena de la setmana al 'Making of' (20/des/12)


  • Comparteix:

Belén Rueda torna a repetir amb el thriller / Font: Cinedor.es

Belén Rueda torna a repetir amb el thriller / Font: Cinedor.es

El thriller 'El cuerpo', protagonitzada per Belén Rueda, José Coronado i Hugo Silva, i 'El alucinante mundo de Norman', adreçada als més petits, són les estrenes principals d'aquest divendres als cinemes locals. A més, als Yelmo es projectaran 'Las sesiones', nominada a San Sebastián i guanyadora del premi Sundance, i 'Amor es todo lo que necesitas', una comèdia on la solitud és la protagonista.

La pel·lícula 'El cuerpo' mostra un vigilant nocturn d'un dipòsit de cadàvers que és atropellat després d'abandonar el seu lloc de treball. Quan la policia es presenta per investigar els fets, descobreix que el cadàver d'una dona recentment morta ha desaparegut del dipòsit. Sense cap pista que aclareixi l'estrany succés, l'Inspector Jaime Peña recorre a Álex Ulloa, el vidu de la dona desapareguda, per descobrir la veritat.

Un poble que es veu assetjat pels zombis és el fil conductor de la cinta 'El alucinante mundo de Norman'. Els habitants només poden recórrer a Norman, un jove del poble que sap parlar amb els morts. Aquest jove coneixedor de fantasmes veurà que les seves activitats paranormals el conduiran cap a límits d'un altre món.

La guanyadora del premi del públic de Sundance, 'Las sesiones', és la història d'un poeta i periodista tetraplègic i amb un pulmó d'acer que decideix que, als seus 38 anys, ja és hora de perdre la virginitat. Amb l'ajuda del seu terapeuta i l'orientació d'un sacerdot es posa en contacte amb una professional del sexe.

El film 'Amor es todo lo que necesitas' mostra Phillip, un empresari anglès establert a Dinamarca que és vidu i s'ha distanciat del seu fill. Anada és una perruquera danesa que intenta recuperar-se de la quimioteràpia i a la qual el seu marit acaba de deixar per una noia molt més jove. Els dos es coneixeran camí d'Itàlia, on van a casar-se els seus fills respectius i començaran la seva pròpia història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.