Refugi presenta la versió de 'Viatge a Ítaca' en un concert a la Selva del Camp


  • Comparteix:

Refugi versiona el disc 'Viatge a Ítaca' de Lluis Llach / Font: Joan-pau.com

Refugi versiona el disc 'Viatge a Ítaca' de Lluis Llach / Font: Joan-pau.com

El grup musical Refugi, amb el santcugatenc Joan-Pau Chaves, presenta el seu nou espectacle on versionen els clàssics de 'La Nova Cançó'. La formació actua aquest dissabte a les vuit del vespre al Castell de Paborde, a la Selva del Camp, on presentarà la seva revisió del disc 'Viatge a Ítaca' de Lluís Llach. L'entrada és gratuïta.

Refugi el forma Joan-Pau Chaves, juntament amb els bateries Joan Reig i Pep Solà, i Albert Vila al contrabaix. Chaves a explicat al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM) que faran un 'homenatge a discs rellevants del moviment de la Nova Cançó' i que són força fidels en els arranjaments.

Joan-Pau Chaves

Presentem un espectacle on fem un homenatge a discos rellevants del moviment de la Nova Cançó. Serem força fidels a nivell d'arranjaments.


Refugi es va estrenar als escenaris amb l'espectacle 'Cançons Amagades' i el disc 'Vestits Nous' on versionaven temes de Serrat, Pau Riba, Ovidi Montllor i Quico Pi de la Serra.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.