Pep Bou i la seva companyia estrenen a la ciutat 'Clinc! la felicitat en un instant'


  • Comparteix:

Isaías Antolín i Eduardo Telletxea actuant a 'Clinc! La felicitat en un instant' / Font: Pepbou.com

Isaías Antolín i Eduardo Telletxea actuant a 'Clinc! La felicitat en un instant' / Font: Pepbou.com

El Casal de Mira-sol acull aquest diumenge a les dotze del migdia 'Clinc! La felicitat en un instant!', el darrer espectacle de Pep Bou i la seva companyia. Una obra destinada al públic familiar a partir de sis anys, que vol trencar amb el pessimisme i que s'expressa amb el llenguatge de les bombolles de sabó. Després de viatjar pels escenaris de la capital, 'Clinc' arriba a la nostra ciutat en el marc del programa d'activitats 'Viu la cultura de prop'.

Els talents emergents de la companyia de Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea, protagonitzaran les aventures de dos personatges que es troben en un món desconegut. Durant una hora, miraran d'interactuar amb bombolles de sabó i altres objectes estranys. Un viatge cap al coneixement interior i exterior que no culminarà fins que no facin 'Clinc!'.

La companyia de Pep Bou porta dalt dels escenaris aquest muntatge pensat per estimular la imaginació, les ganes de jugar i defugir les pors que viuen dins dels ciutadans.

Les entrades es poden comprar per tres euros al mateix casal, per fer-ho, però, caldrà haver-les reservat prèviament enviant un correu a l'adreça entradesxccp@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.