Guille Milkyway es passa al musical amb 'La dona vinguda del futur'


  • Comparteix:

'La dona vinguda del futur' és un espectacle recomanat per a joves / Font: Tnc.cat

'La dona vinguda del futur' és un espectacle recomanat per a joves / Font: Tnc.cat

El Teatre-Auditori acull aquest dissabte el nou projecte del músic santcugatenc Guille Milkyway i el dramaturg Marc Rosich. 'La dona vinguda del futur' és un musical amb una mirada irònica sobre les icones del nostre temps produït pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC), La Troca i el Centre d'Arts Escèniques de Reus. L'espectacle, que començarà a les set de la tarda, té un preu de 20 euros.

'La dona vinguda del futur' és un musical que barreja els talents del director Marc Rosich i de Guille Milkyway, ànima de La Casa Azul, un dels grups capdaventers de l'escena del pop alternatiu. Marta Puig, autora de videoclips de grups com Love of Lesbian o Amaral, s'encarrega de la imatge de l'espectacle. Al repartiment, Beth Rodergas encapçala la llista juntament amb Jordi Brunet, Marc Pujol, Míriam Puntí i Gretel Stuyck.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.