'Big Drums' obre amb èxit la programació del 2004 de La Xarxa al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Més de 450 persones han assistit al Teatre-auditori per veure 'Big Drums', el darrer espectacle que la companyia La Xarxa ha presentat dins la programació infantil. Els nens han gaudit amb el muntatge, mentre que els pares esperen que el Centre Cultural programi amb més periodicitat muntatges familiars pel matí de diumenge.

'Vine el teatre!' és el lema dels espectacles escènics que ofereix la companyia infantil La Xarxa dins la programació del Teatre-auditori. Una iniciativa que un diumenge al mes reuneix a tota la família davant muntatges que combinen text, humor i música.

Un exemple d'això ha estat 'Big Drums', la darrera obra que ha passat pel Centre Cultural. La companyia Camut Band ha impressionat als més menuts amb els seus tambors gegants:

nens

M'ha agradat que parlaven com un nen petit


Els pares, com sempre, s'han afegit a aquesta festa dels diumenges al matí. Molts d'ells valoren molt positivament la representació d'aquests espectacles, i per això, en demanen més:

pares

Haurien d'augmentar la freqüència, i fer-la superior a un cop al me


Les properes representacions de La Xarxa al Teatre-auditori són 'El reparador de somnis' de la companyia Màscara, el 8 de febrer; i 'El sastre valent' de Dreams Teatre, el 21 de març.

Els espectacles de La Xarxa compten amb el suport de Ràdio Sant Cugat, Tot Sant Cugat, La Caixa i la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.