Presència santcugatenca al Rèquiem de Mozart de la JOC


  • Comparteix:

Components de la JOC / Font: Orquestrajoc.net

Components de la JOC / Font: Orquestrajoc.net

La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) i la Fundación Victoria de los Ángeles col·laboren per portar el 'Rèquiem de Mozart' a un escenari poc habitual: una nau industrial. L'espectacle, que girarà per algunes ciutats catalanes, reuneix més de 100 músics, molts d'ells santcugatencs, per interpretar una de les peces més conegudes del compositor austríac. La funció tindrà lloc aquest diumenge a partir de les dotze del migdia a la Nau Aiscondel de la ciutat veïna.

La JOC estarà acompanyada per l'Orfeó Lleidatà, el Cor de la Universitat Rovira i Virgili i la Coral de Cerdanyola 7 de Música en el projecte 'més ambiciós' de la formació cerdanyolenca per a aquest curs. El muntatge també es podrà veure a Lleida i Tarragona, a banda de la ciutat veïna.

La concertino i assistent de direcció de la formació és la santcugatenca Laia Pujolassos que, en una entrevista al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM), ha explicat que l'espai escollit farà de la cita un concert especial ja que es tracta d'un espai cèntric i emblemàtic de Cerdanyola.

Laia Pujolassos

És un recinte abandonat amb moltes naus. Està prop del centre i en el seu moment era important per a la ciutat. És una atractiu més perquè la gent vingui.


La Missa en Re menor de Mozart és una de les peces més populars del compositor. És la darrera que va crear i per això és coneguda com a Rèquiem de Mozart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.