Les entitats demanen més espais culturals a la ciutat en la primera sessió del Pla de Cultura


  • Comparteix:

Unes 60 persones han participat en el primer dels debats.

Unes 60 persones han participat en el primer dels debats.

L'Hotel d'Entitats, més oferta pels joves i un millor aprofitament de l'Auditori han estat les principals demandes realitzades pels assistents a la primera sessió per l'elaboració del Pla de Cultura que té l'objectiu de marcar les prioritats de la ciutat en l'àmbit cultural. L'Ajuntament ha aprofitat per demanar als joves i als ciutadans que s'impliquin en la confecció d'aquesta Pla que ahir va aplegar 60 persones.

Valoració positiva de la primera sessió del Pla de Cultura. Aquesta és la sensació dels tècnics de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i de la Diputació després de veure com, durant dues hores, les intervencions ciutadanes s'han succeït una rere l'altra.

La trobada ha acollit una important presència d'entitats culturals i socials, així com associacions de veïns que, en el seu conjunt, han demanat més equipaments i una millor explotació dels espais existents. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha fet un bon balanç del nivell d'implicació, però ha fet una crida als ciutadans que no estan vinculats a cap col·lectiu perquè també diguin la seva:

Àngels Solé

Ha vingut molta gent vinculada a entitats, però trobem a faltar el ciutadà anònim que ens ajudi a crear el perfil de les demandes dels santcugatencs


A banda de la reivindicació històrica d'una major oferta pel jovent, alguns ciutadans han coincidit en assenyalar que hi ha una separació entre la cultura que fomenta el consistori i la del teixit associatiu. Tampoc no han faltat queixes per la manca d'espais per a les entitats, algunes de les quals han demanat més suport de l'administració. Les demandes no només s'han quedat aquí. Escoltem algunes més:

Santcugatencs

No hi ha espais culturals, i els que hi ha no s'aprofiten


La relació entre la cultura i la societat serà el tema del debat de la nova sessió del Pla de Cultura de Sant Cugat, que començarà a 2/4 de 8 a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.