'La jungla: un buen día para morir' i 'La trama' protagonitzen les estrenes


  • Comparteix:

Escena del film 'La jungla: Un buen día para morir' / Font: Unbuendiaparamorir.es

Escena del film 'La jungla: Un buen día para morir' / Font: Unbuendiaparamorir.es

La cinquena part de la saga 'La jungla de cristal' protagonitzada per Bruce Willis, 'La jungla: un buen día para morir', i la pel·lícula protagonitzada per Catherine Zeta-Jones i Russell Crowe, 'La trama', son les estrenes principals per a aquest divendres a les cartelleres locals. A més, també es poden veure als dos cinemes de la ciutat la comèdia 'Dos días en Nueva York' i 'Un plan perfecto', protagonitzada per Cameron Diaz.

Bruce Willis torna a interpretar el seu personatge més popular, John McClane, en 'La jungla: un buen día para morir'. McClane es trobarà en el pitjor lloc i moment després de viatjar a Moscou per ajudar al seu fill Jack. Lluitant contrarellotge per evitar una guerra, els dos McClane descobriran que els seus mètodes oposats els converteixen en uns herois imparables.

El film 'La trama' és la història del detectiu privat Billy Taggart, un investigador que set anys després d'haver-se vist obligat a deixar el seu lloc en la policia de Nova York per un escàndol, és contractat per l'alcalde de la ciutat, Nicholas Hostetler, perquè investigui la presumpta infidelitat de la seva dona. Però quan el suposat amant d'aquesta apareix mort, les coses es compliquen molt més del que s'havia previst.

En el film 'Dos días en Nueva York', Marion ha trencat amb Jack i ara viu a Nova York amb el fill de tots dos. Però quan la seva família decideix anar a visitar-la ella no és conscient que el diferent entorn cultural del seu nou xicot nord-americà, el seu excèntric pare i la seva germana Rose, que ha decidit portar-se amb ells al seu ex, constituiran una barreja explosiva.

La comèdia 'Un plan perfecto' és la història d'un frau. Un conservador d'art privat idea un enginyós pla amb el que pretén enganyar al seu cap perquè compri un fals quadre de Monet. Per aconseguir-ho reclutarà una dona que es farà passar per la néta d'un home que va recuperar el quadre al final de la Segona Guerra Mundial. Però el pla d'en Harry no resultarà tan perfecte com ell creu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.