Marc Parrot combina música, màgia i bon humor a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

El músic Marc Parrot en un moment de l'espectacle

El músic Marc Parrot en un moment de l'espectacle

Música, màgia i bon humor han encisat aquest divendres el públic intergeneracional de la Casa de Cultura amb l'espectacle 'Inner amb Marc Parrot'. El cantautor ha compartit escenari amb el Mag Edgard per oferir un diàleg fresc i agradable on els dos interlocutors han arrencat riures constants als assistents. L'esdeveniment, organitzat per Artracta i la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), ha trencat la frontera entre els artistes i el públic en un ambient íntim i desenfadat.



La música i la màgia s'han donat la mà aquest divendres a la Casa de Cultura, que ha estat l'escenari d'una proposta original i molt propera amb el públic. Marc Parrot s'ha sotmès a les preguntes del Mag Edgard i les intervencions dels assistents en una cita que ha combinat la conversa dels artistes amb les seves actuacions. La xerrada ha tractat la trajectòria vital i professional del cantautor, que ha explicat la seva experiència com a compositor de llibres musicals, membre del grup 'Regreso a la Mina' i col·laborador de programes de televisió com 'Casal Rock'.

L'espectacle busca una atmosfera íntima per crear un vincle entre els artistes i el públic i que aquest participi directament en la representació. Segons Marc Parrot, la proposta capgira les actuacions habituals dels músics i proporciona una situació plena d'adrenalina.

Marc Parrot

Les entrevistes sempre són espectacles, però amb un mag dóna molt de joc. Són situacions que generen una adrenalina extra.


Una cinquantena de persones han assistit a l''Inner amb Marc Parrot', que ha estat protagonitzat pels riures constants dels assistents. El format d'espectacles 'Inner' és un nou concepte més enllà del concert i la tertúlia, que permet al públic conèixer de primera mà l'univers particular dels artistes convidats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.