L'excel·lència musical arriba a la ciutat amb la Primavera Musical


Temes relacionats

Sant Cugat acollirà els cursos de la 3a edició de la Primavera Musical ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

Cartell de la Primavera Musical

Cartell de la Primavera Musical

La tercera edició de la Primavera Musical comença aquest dissabte amb tallers i cursos que acostaran la música a artistes de totes les edats. La iniciativa, organitzada per l'associació Música Activa, reuneix professionals del sector que impartiran lliçons a joves músics i professors d'aquesta matèria de primària i secundària. Amb l'objectiu de fomentar l'estudi de la música des de l'excel·lència, la Primavera Musical oferirà activitats de formació i concerts al Conservatori fins dijous de la setmana vinent.

La Primavera Musical apropa l'ensenyament musical a artistes professionals i amateurs amb un cicle de tallers per a totes les edats. Els cursos ofereixen formació instrumental i en composició, com també en interpretació col·lectiva i en pedagogia musical adreçada a professors d'aquesta matèria. El projecte neix de l'associació Música Activa, que treballa pel foment de la música des d'una escola a Canfranc, a Osca. Segons el pedagog i responsable de la iniciativa, Ángel Pereira, la proposta busca l'excel·lència musical a través d'activitats per a artistes de tots els nivells amb tallers orientats a diferents perfils d'alumnes.

Ángel Pereira

Busquem l'excel·lència musical. Portem professors molt destacats i fem educació de l'oïda i anàlisi musical.


El cicle, que s'impartirà al Conservatori de Sant Cugat, també compta amb tallers de sensibilització musical i dos concerts oberts a tota la ciutadania. La Primavera Musical és una iniciativa que també s'ha celebrat a altres municipis, com Santa Coloma de Gramenet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.