La fi del món arriba a Barcelona amb la pel·lícula 'Los últimos días'


  • Comparteix:

La producció catalana 'Los últimos días', estrena principal de la setmana / Font: Cartell oficial

La producció catalana 'Los últimos días', estrena principal de la setmana / Font: Cartell oficial

La producció catalana 'Los últimos días', dels germans Àlex i David Pastor, arriba als cinemes locals juntament amb el film d'acció 'G.I. Joe 2: La venganza', amb Bruce Willis. Les estrenes aterren aquest dimecres amb motiu de la Setmana Santa en una cartellera local que també incorpora l'adaptació literària 'Grandes esperanzas' amb Ralph Fiennes i Helena Bonham-Carter. Tots els films es poden veure als dos cinemes de la ciutat.

Quim Gutiérrez i José Coronado són els protagonistes del nou tàndem Pastor que, després d''Infectados', insisteixen de nou amb els drames apocalíptics. En aquesta ocasió, els germans catalans deixen Hollywood per treballar a Barcelona, escenari que reprodueix una estranya afecció que impedeix els ciutadans sortir al carrer, obligant-los a romandre tancats o sota terra.

La segona part de 'G.I. Joe' porta de nou Bruce Willis al capdavant del gènere d'acció, quan encara manté a les cartelleres l'última entrega de 'La jungla'. En aquesta ocasió, l'heroi s'acompanya del popular Channing Tatum en aquesta nova aventura del conegut còmic.

L'adaptació literària es presenta amb una nova versió del clàssic de Charles Dickens, 'Grandes esperanzas', amb Holliday Grainger i Jeremy Irvine com a protagonistes. La producció està dirigida per Mike Newell, que fa 20 anys signava 'Quatre bodes i un funeral'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.