L'escriptor florestà Diego Fernando Sánchez publica 'De la ceca a la meca'


  • Comparteix:

Aquesta imatge il·lustra la portada del primer llibre de Sánchez / Font: Wikimedia Commons (Olga Teresa Brocca)

Aquesta imatge il·lustra la portada del primer llibre de Sánchez / Font: Wikimedia Commons (Olga Teresa Brocca)

L'escriptor florestà Diego Fernando Sánchez ha publicat el seu primer llibre, 'De la ceca a la meca'. La novel·la, amb tocs romàntics, explica la història d'una família cordovesa que marxa a Màlaga a causa de la Guerra Civil. La recaptació de la venda d'aquesta publicació anirà destinada a Metges Sense Fronteres i Càritas, entitats amb les quals ja col·labora l'autor de forma habitual.

La primera novel·la de l'escriptor Diego Fernando Sánchez, originari de Màlaga, narra la història d'una família de Còrdova que ha de deixar la ciutat a causa de la Guerra Civil. El llibre, amb títol 'De la ceca a la meca', també retrata les dificultats d'aquesta època com ara la fam i les tasques que havien de fer per sobreviure. Sánchez ha detallat que algunes de les aventures que apareixen a la publicació són experiències pròpies.

Diego Fernando Sánch

A la primera novel·la jo sóc qui baixava del tren i anava amb els meus amics a l'escola. La resta són coses d'estudis, viatges i altres.


L'escriptor de la Floresta també és l'autor de dues novel·les més que ja té finalitzades i de temàtiques diferents, una d'aventures i una altra d'emigrants que arriben a Barcelona en busca de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.