La Diada del Foc consolida el seu futur amb la complicitat ciutadana al seu costat


Temes relacionats

La 2a Diada del Foc demana establir-se a la ciutat amb un pregó reivindicatiu ( 3/mai/13)


  • Comparteix:

Un taller infantil de timbalers ha portat l'ambient festiu a la cloenda de la Diada del Foc.

Un taller infantil de timbalers ha portat l'ambient festiu a la cloenda de la Diada del Foc.

La Diada del Foc ha tancat la seva 2a edició, celebrada aquest cap de setmana, amb el compromís de continuïtat després de la bona resposta santcugatenca, segons ha destacat l'organització. El resultat de la implicació ciutadana i la complicitat de les diverses entitats han fet de la Diada del Foc una nova mostra de la força de la cultura popular a la ciutat. Uns tallers infantils i una ballada de sardanes han portat aquest diumenge el toc festiu a la cloenda, després de tres dies de propostes i activitats.

Més presència a la ciutat i més resposta ciutadana. Amb aquest balanç la 2a Diada del Foc, organitzada pels Diables de Sant Cugat, s'ha acomiadat d'una ciutat cada vegada més còmplice de les propostes de cultura popular. Aquest fet ha motivat els organitzadors de la cita, segons el president dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, a continuar treballant per arrelar la festivitat a l'agenda cultural de manera que els santcugatencs esperin amb ganes la cita.

Èric Ricart

La idea és que la festa arreli amb molta força i que els santcugatencs sàpiguen que la Diada del Foc ofereix un cop l'any un bon grapat d'activitats


No només de públic s'ha nodrit la festa del foc. Les entitats de cultura popular han fet un any més costat als Diables de Sant Cugat. El Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i els Geganters s'han sumat a la festa i han compartit esforços ajudant, segons Ricart, a fer una diada més rodona.

Èric Ricart

Les entitats de cultura de la ciutat sempre estan disposades a ajudar-te, de tal manera que ells gaudeixen de la festa i nosaltres també.


Aquesta base motivarà, segons els Diables de Sant Cugat, a seguir creant sinergies i a fer més gran la Diada del Foc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.