Valldoreix recorda l'artista Jordi Marsal en la seva darrera exposició


  • Comparteix:

Una quarantena de persones s'apleguen al voltant de la figura de Marsal

Una quarantena de persones s'apleguen al voltant de la figura de Marsal

Valldoreix homenatja el desaparegut pintor Jordi Marsal amb l'exposició 'Petjades vitals', que es pot visitar a la Sala d'Exposicions de l'EMD fins al 23 de juliol. La producció de la mostra va ser l'última obra elaborada pel retratista i la seva inauguració ha aplegat aquest dilluns una quarantena de persones.

El retratista valldoreixenc Jordi Marsal va conrear el realisme per fugir de la realitat a través de les seves obres, una tècnica que va combinar amb l'eclecticisme i el clarobscur per dotar de sentiment profund i tràgic les seves obres. Aquestes característiques es poden apreciar a la seva darrera exposició 'Petjades vitals', que s'ha presentat aquest dilluns.

La presentació de la mostra, que recull 30 retrats de diferent format i temàtica, va recordar l'artista anant més enllà de la seva faceta com a pintor. A l'acte ha assistit el president de l'EMD, Josep Puig, que ha posat de relleu la vàlua de Marsal com a persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.