Arrenca la Festa Jove de Valldoreix amb la rumba de 'Los Malabeiros'


Temes relacionats

Els DamnKiwi en acústic a Cugat tv (10/abr/13)


  • Comparteix:

Logotip de la formació / Facebook Los Malabeiros

Logotip de la formació / Facebook Los Malabeiros

La rumba de 'Los Malabeiros' ha donat el tret de sortida als concerts de la Festa Jove 2013 de Valldoreix, un cicle de cinc actuacions que s'allargaran fins el desembre. La banda valldoreixenca ha ofert un espectacle a partir de la seva rumba amb tocs de reggae i batucada a la Nau de Cultura.

El proper concert serà el 6 de juny i la rumba tornarà a ser-ne protagonista. Ena questa ocasió la música la posarà la formació barcelonina 'Aimarai', que presentarà el seu darrer treball 'Dígali'. La música en diercte tornarà al territori a l'octubre, el dia 5 en concret, i seran els 'Damnkiwi' els que portaran el seu indie electro pop. Al novembre, tornarà la música creada a Valldorex amb la banda de rock local 'Rekop'. Serà el dia 9. El pop de la formació del Maresme The free Fall Band tancarà el cicle musical el 14 de desembre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.